پسته عمده فروشی اصلی قوی حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی از جمله توکوفرول ها، فیلوکینون، کاروتنوئیدها، کلروفیل و فلاونوئیدها است.
تحقیقات نشان می دهد که پلیول ها و فلونیدها به طور خاص در تمام قسمت های مغز پسته وجود دارند و همچنین دارای ویژگی هایی هستند که دارای رنگ های سبز و قرمز بنفش هستند از آنتی اکسیدان ها می توانند.
از آنجایی که حدود 90 درصد از بیماران موجود در پستهای غیراشباع هستند، مون میگوید که آنها یک میانوعده بسیار مفید برای قلب هستند.
شواهد علمی نشان می دهد، اما ثابت نمی کند، خوردن 1.5 اونس در روز از اکثر مغزها، مانند پسته، به عنوان بخشی از رژیم غذایی کم مصرف می شود و کلسترول، ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
علاوه بر این، آجیل ها منبع خوبی از فیبر هستند. توصیههای ما را میتوان کرد که انواع بدون نمک یا کم نمک را انتخاب کنید تا مطمئن شوید که سالم برای قلب باقی میمانند.
مون به اشتراک میگذارد: «شکستن پوستههای باز پسته ممکن است سرعت شما را در زمان میانوعده کند پوستههای خالی ممکن است نشانههای بصری باشد که به افراد اسنک کمک میکند تا با هوشیاری غذا بخورند.
او میافزاید که پستهای داخل پوست ممکن است به شما کمک کند «خودتان را کاملاً گول بزنید» زیرا پوستههای باقیمانده میتوانند برای قسمتهای بصری باقی بمانند و به طور متوسط به کاهش مصرف کمک کنند. ما این را اصل پست می نامیم.
تحقیقات اخیر نشان می دهد که مصرف منظم پسته با افزایش مصرف فیبر غذایی، کاهش مصرف شیرینی جات و کاهش وزن نیز به علاوه، یک وعده یک اونس 49 پسته اوتمندانه با کمتر از 200 افزایش می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.