ترکیب سرکه در کلوچه زنجبیلی که باعث طعم مطلوب آن میشود!

کره و شکر را به یک کاسه بزرگ یا کاسه همزن پایه خود اضافه کنید و با استفاده از همزن دستی یا ضمیمه پارویی که روی همزن ایستاده است، حدود سه دقیقه هم بزنید تا مخلوط سبک و پفی شود.
هر چند بار که لازم است کناره ها مدل روپوش پزشکی را خراش دهید.
تخم مرغ، ملاس و سرکه را اضافه کنید.
هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
مخلوط کمی منسجم به نظر می رسد.
آرد، جوش شیرین، نمک، زنجبیل، دارچین و میخک را به کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
وقتی خمیر را در دست فشار می‌دهید کلوچه زنجبیلی باید به هم برسند و سفت نشود.
اگر چیزی باشد، باز هم در لمس کمی چسبناک خواهد بود.
کلوچه
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر تکه از خمیر را در پلاستیک بپیچید و به مدت 30 تا 90 دقیقه در یخچال قرار دهید. این مرحله را نادیده نگیرید، این به کوکی ها کمک می کند شکل خود را حفظ کنند.
وقتی خمیر خنک شد، فر را با دمای 350 درجه گرم کنید.
به صورت تکه تکه، نایلون درب مغازه خمیر را به ضخامت ½ اینچ روی سطح آردپاشی شده بغلتانید.
به شکل های دلخواه برش بزنید
شکل ها را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی یا تشک پخت پوشانده اید قرار دهید.
“تکه های” خمیر را در صورت نیاز جمع آوری کرده و دوباره بچرخانید و از تمام خمیر استفاده کنید.
در دمای 350 درجه به مدت 9-11 دقیقه بپزید.
اجازه دهید شیرینی ها میز ناهار خوری تاشو دیجی کالا به مدت 5 دقیقه روی تابه خنک شوند و سپس در یک توری خنک کننده قرار دهید.
با باقی مانده خمیر تکرار کنید.
ساده بگذارید یا تزئین کنید در اینجا 6 روش ساده برای تزیین شیرینی زنجفیلی وجود دارد، اگر به دنبال این هستید.
  • منابع:
    1. Soft Gingerbread Cookies
  • تبلیغات:
    1. محققان ناسا به دنبال کارآفرینی در مریخ می باشند!
    2. پالتی که بجای قایق استفاده شده است!
    3. با پوشیدن شلوار چرم خود را درمان کنید
    4. ارزان ترین گاو صندوق همراه شما

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.