سرامیک سه بعدی در شیراز برای آرامش اعصاب بسیار مفید می باشد

قبل از کاشی کاری یا چسباندن سرامیک سه بعدی در شیراز باید سطح دیوارها تسطیح و گوشه ها کنترل شود تا عیوب کار برطرف شود. خاک رس، گچ، خاک رس یا سطوحی که با هر نوع ملات به غیر از ملات ماسه و سیمان پوشانده شده اند برای نصب کاشی و سرامیک مناسب نیستند.

اگر برای چسباندن آجرهای دیوار از ملات دیگری غیر از ماسه و سیمان استفاده می شود، باید یک روز قبل از کاشی کاری یا سرامیک کاری سطح دیوار با ملات ماسه سیمان پوشانده شود.

در تهیه این ملات نباید از سیمان سفید استفاده شود اما در صورت استفاده از آن می توان به جای ماسه از پودر کوارتز استفاده کرد. مقدار دوغاب مورد استفاده برای پر کردن درزها به اندازه مواد بستگی دارد.

این دوغاب باید بزرگتر از فضای خالی باشد زیرا مقداری از آن روی سرامیک می ریزد و باید تمیز شود. این ملات از پودر سیمان و سنگ تولید می شود و به صورت مایع می باشد.

پس از ریخته گری روی سطح، باندهای تی پر شده و پس از خشک شدن گچ داخل نوارها، سطح تمیز می شود. پس از چسباندن، بهتر است تا 12 ساعت روی سرامیک یا کاشی راه نروید.

اما برای پرکردن نوار کاشی دیوار می توانید به صورت دستی نوارها را پر کنید. رعایت نکات نصب و نصب می تواند عمر کاشی و سرامیک را افزایش دهد در غیر این صورت پس از چند سال این مصالح ساختمانی در جای خود شل می شود و مجبور به نصب مجدد خواهید بود.

پس از نصب کاشی و سرامیک تا زمانی که کاملا به سطح نچسبند و دیگر تکان نخورند نباید ضربه ای به آنها وارد شود. برای نصب سرامیک لازم است ابتدا کف مورد نیاز اندازه گیری شود.

برای رفع خطای دید قبل از قرار دادن چسب و ماله، سرامیک ها را روی زمین چیده و نحوه چیدمان صحیح نیز مشخص می شود. سپس با استفاده از چسب و ماله پشت سرامیک را به صورت شانه به زمین می چسبانند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.