مارچوبه در بازار تهران بهترین و تازه ترین در فصل بهار از منابع محلی است. به طور کلی، فصل ساحل غربی از فوریه تا مه اجرا می شود. مارچوبه ساحل شرقی در ماه مه و ژوئن ظاهر می شود. البته مارچوبه پرو در تمام طول سال موجود است، اما آنقدرها هم خوب نیست.
در بازار به دنبال نیزه هایی باشید که رنگ های روشن دارند و نوک های فشرده و محکم بسته شده دارند. نیزه هایی که برآمدگی دارند یا خشک به نظر می رسند طعم خود را از دست داده اند. انتهای ریشه را بررسی کنید تا ببینید چقدر خشک شده اند. اگر واقعاً قهوهای هستند، به بستهای متفاوت برسید.
برای پخت و پز روی اجاق گاز، قابلمه چدنی از جنس استنلس استیل یا میناکاری شده بهترین است. اگر در حال سرخ کردن هستید، به یک ووک یا یک تابه چدنی عمیق نیاز دارید. برای برشته کردن، از یک ورقه پخت یا یک ماهیتابه کوچک استفاده کنید.
مارچوبه به سرعت پخته می شود، بنابراین مطمئن شوید که تمام مواد خود را در کنار اجاق گاز آماده کنید. بهتر است آن را گرم یا در دمای اتاق سرو کنید. مارچوبه سرد یخی ناخوشایند است.
مارچوبه در سایه ها و اندازه های مختلف وجود دارد و هر کدام نقاط قوت خود را دارند. در اینجا نکاتی در مورد بهترین روش انتخاب، تمیز کردن و نگهداری آن وجود دارد.
مارچوبه سبز بسیار رایج ترین است و در تمام طول سال در سوپرمارکت های آمریکا موجود است. تقریباً در هر بازاری نیزه های سبز رنگ نازک، متوسط و چاق را خواهید یافت. مارچوبه سبز به هر ضخامتی که باشد باید به صورت al dente پخته شود.
مارچوبه سفید در اروپا بیشتر دیده می شود. سفید است زیرا گیاهان با مالچ پوشانده شده اند تا از ایجاد کلروفیل جلوگیری کنند که به گیاهان رنگ سبز می دهد.
مارچوبه سفید باید از نوک تا دم کاملاً پوست کنده شود و برخلاف سبز باید خوب پخته شود. پختن مارچوبه سبز و سفید با هم اشتباه است.
مارچوبه بنفش دارای پوست بنفش زیبایی است که هنگام پختن به رنگ سبز تیره در می آید. طعم آن شبیه مارچوبه سبز است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.