شیرینی ها می توانند برای میان وعده گزینه ای عالی باشیند مانند شیرینی کلمپه کرمانشاه که در طعم های گردویی و نارگیلی درست می شوند و با توجه با سلیقه غذایی خود می توانید آن را انتخاب کرده و میل کنید.
ابتدا یک توضیح قنادی، در این مقاله و به طور کلی، به نوعی از خمیر مورد استفاده در پخت اطلاق می شود که عمدتاً از آرد، آب و چربی تهیه می شود.
این می تواند شیرین یا شور باشد و مواد دیگری به آن اضافه شود و برای تهیه غذاهای پخته شده مانند پای و تارت استفاده می شود.
با این حال، شیرینیها میتوانند به خود کالاهای پخته شده (معمولاً شیرین) که از شیرینی درست میشوند، مانند کروسان، تارت یا دانمارکی اشاره کنند.
آیا تفاوت بین شیرینی و کیک را می دانید؟ در پست ما بیشتر بیاموزید که به شما نشان می دهد چگونه این دو را از هم متمایز کنید.
چربی که برای غنیسازی شیرینی استفاده میشود میتواند کره، شورتنینگ، قیمه، مارگارین پرچرب، روغنهای چرب یا روغنهای دیگر یا چربیهای حیوانی باشد.
در برخی از انواع شیرینی، اینها قابل تعویض هستند، در برخی دیگر ویژگی های کلیدی را به محصول می دهند و بر بافت، طعم یا توانایی کار با خمیر تأثیر می گذارند.
به طور کلی، کره طعم بیشتری می دهد، در حالی که گوشت خوک بافت بهتری می دهد. ترکیبی از نیم و نیم را امتحان کنید تا بهترین های هر دو دنیا را به دست آورید. شیرینی ها همچنین دوست دارند سرد نگه داشته شوند و در بیشتر موارد چربی باید در دمای اتاق جامد باشد.
با این حال، همیشه استثناهایی وجود دارد، همانطور که در پایان مقاله خواهید فهمید!
شیرینی ها به طور کلی به یکی از دو دسته تقسیم می شوند: خمیر نرم و خمیر پرک یا پف دار. در این دسته بندی ها تنوع زیادی وجود دارد، و تعدادی از تغییرات منطقه ای و نقاط پرت وجود دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.