پودر کاری معمولاً مخلوطی از زردچوبه، پودر فلفل، گشنیز آسیاب شده، زیره آسیاب شده، زنجبیل آسیاب شده و فلفل است و می تواند درجات مختلفی از جمله ملایم، متوسط یا داغ داشته باشد. بدون نمک اضافه، بدون گلوتن، غیر GMO، 100% طبیعی، بدون مواد نگهدارنده یا “پرکننده” و طعم عالی. بسته بندی شده در یک شیشه پلاستیکی بدون گیر، هنگام استفاده از ادویه های هندی با کیفیت بسیار مهم است. ترکیبات، کیفیت و ترکیب مورد استفاده در پودر کاری خریداری شده بسیار مهم است چرا که می تواند لبخند رضایت را به صورت شما آورد. تولیدکننده های معتبر هرگز از هیچ رنگ مصنوعی در هیچ یک از ادویه های خود استفاده نمی کنند. ادویههای کاری بدون گلوتن با طعم لذیذ و بدون نمک است. هیچ نوع افزودنی در ادویههای کاری مرغوب وجود ندارد (پرکنندهها معمولاً در ادویهها استفاده میشوند تا هزینههای تولید کمتر شود). برای تهیه مرغ تنوری، سبزیجات کاری یا بر روی فست فودها استفاده می شود. قیمت خرید پودر کاری علاوه بر کیفیت به نوع خرید شما نیز بستگی دارد. اگر در حجم عمده و یا به صورت اینترنتی خرید نمایید هزینه های شما کمتر می شود.
پودر کاری
پودر کاری ترکیبی از ادویه جات است که رنگ زرد به خود می گیرد. برخلاف تصور رایج، این ماده اصلی در آشپزی هندی نیست. پودر کاری توسط بریتانیایی ها برای تداعی کننده ماهیت غذاهای هندی ساخته شده است و در آشپزی اصیل هندی استفاده نمی شود. ترکیب ادویه ای که بیشتر در کاری هندی استفاده می شود ماسالا است. یکی از مواد اصلی پودر کاری زردچوبه است. سایر ادویههایی که میتوان ترکیب کرد شامل زنجبیل، دارچین، سیر و میخک گرفته تا دانه خردل، فلفل سیاه و دانه رازیانه است.
اگرچه پودر کاری و پودر دارچین بسته ای برای غذاهای سنتی هندی در نظر گرفته نشده است، پودر کاری می تواند طعم منحصر به فردی را به انواع دستور غذاها اضافه کند. پودر کاری را می توان برای طعم دادن به سبزیجات برشته، سوپ های پوره شده، استیک ها، سالاد، مرغ و حتی ذرت بو داده استفاده کرد. پودر کاری به غذاهای معمولی طعم دلپذیر و رایحه ای ماندگار می دهد. استفاده از این ترکیب ادویه از مخلوط شدن با غذاهای آبکی مانند آبگوشت قبل از کشیدن آن در ظرف و هنگام پخت، سودمند است، چرا که به القای طعم پودر کاری به سایر مواد کمک میکند. پودر کاری برای دستور العمل های پخت آهسته تر، بسیار مناسب است، زیرا زمان لازم برای آزاد کردن طعم آن وجود دارد.
پودر کاری مشهد
پودر کاری مشهد ترکیبی از عناصر شیرین و خوش طعم است. در واقع پودر کاری مشهد خاکی و گرم است و کمی درخشندگی دارد. بسته به نوع و مقدار فلفل مورد استفاده، پودر می تواند از ملایم تا تند متغیر باشد. در پودر کاری مشهد با طعم ملایم از زنجبیل و پودر فلفل سیاه، به عنوان مواد تشکیل دهنده استفاده شده است. از پودر کاری مشهد می توانید به عنوان چاشنی در سوپ ها، خورش ها و سس ها و همچنین در گوشت و سبزیجات استفاده کنید. همچنین طعم خوبی به سالاد مرغ، همبرگر و مرغ اضافه می کند. پودر کاری مشهد باید در جای خنک و تاریک در دمای اتاق نگهداری شود. اگر پودر کاری مشهد را به صورت عمده خریداری کرده اید، آن را به ظرفی با درب محکم منتقل کنید، جایی که سه تا چهار سال ماندگاری دارد. برای آزمایش اینکه آیا پودر کاری مشهد هنوز تازه است، پودر را بو کنید و مزه کنید. اگر عطر ضعیف است و طعم آن به سختی وجود دارد، وقت آن است که پودر کاری تازه را جایگزین آن کنید.
پودر کاری درجه یک
پودر کاری درجه یک، طعم و رایحهای که به غذا میدهد در سراسر جهان بسیار متفاوت است. بسیاری از ادویه ها نام «کاری» را دارند. ادویه زرد که ممکن است از راهروی ادویه در سوپرمارکت تشخیص دهید توسط استعمارگران بریتانیایی در اواسط قرن هجدهم ساخته شد تا با استفاده از آن طعم غذاهای هندی را تقلید کنند. اما غذاهای هندی، ژاپنی و تایلندی و بسیاری از غذاهای دیگر، هر کدام دارای ترکیب کاری خود هستند که ادویه های خاصی را دارند.
هم انتخاب ادویه ها و هم کیفیت آنها از برندی به برند دیگر متفاوت است. با این حال ادویههای مختلفی وجود دارد که اغلب در پودر کاری گنجانده میشوند و آنها عبارتند از گشنیز، زیره، زردچوبه، دارچین، زنجبیل، شنبلیله، رازیانه، برگ کاری یا برگ بو، سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز. همچنین پودر هل نیز گاهی اوقات در آن گنجانده می شود، اما کمتر استفاده می شود. طعم هل در ادویه ماسالا بیشتر دیده می شود. برای پودر کاری تند، فلفل قرمز و دانه خردل زرد بیشتری اضافه می شود. با استفاده از پودر کاری درجه یک، می توانید تعادل مناسبی در طعم غذاهای خود ایجاد کنید که هر کدام مکمل یکدیگر باشند. پودر کاری درجه یک که با دقت زیادی درست شده باشد، به غذای شما عمق طعم قابل توجهی می دهد و ما مطمئن هستیم که شما هم مانند ما آن را دوست خواهید داشت.
پودر کاری خانگی
پودر کاری ترکیبی از ادویه جات است که با هم ترکیب شده و طعمی گرم و قوی به هر غذایی که در آن استفاده می شود می دهد. پودر کاری خانگی ساده ما یک راه آسان برای دسترسی آسان و فوری به یک شروع عالی برای طعم دهی غذاها و دسترسی فوری به پودر کاری است. از آنجایی که روغنهای طبیعی موجود در کل ادویهها به سرعت از بین میروند، پس از آسیاب شدن ادویهها، همیشه توصیه میکنیم ادویه ها را در دستههای کوچک درست کنید تا بتوانید به سرعت از آنها استفاده کنید. قدرت طعم به مرور زمان ضعیف می شود، بنابراین برای تجربه حداکثر طعم، بهتر است از آن ظرف چند هفته استفاده کنید. در ادامه برای شما دستور تهیه پودر کاری که ترکیبی نهایی از ادویه جات است را آورده ایم که طعم و عطر غذای شما را زنده می کند:
طرز تهیه آسان پودر کاری خانگی در حالی که برشته کردن ادویه جات کامل و آسیاب کردن آنها به صورت تازه، معطرترین و خوش طعم ترین پودر کاری را به شما می دهد، گاهی اوقات شما فقط می خواهید به راحتی به پودر کاری دسترسی داشته باشید، بدون نیاز به مراحل اضافی. به همین دلیل است که ما به این دستور تهیه پودر کاری خانگی آسان رسیدیم. از ادویههایی درست میشود که احتمالاً قبلاً در انباری خود آسیاب کردهاید. گشنیز زیره زردچوبه فلفل سیاه پودر فلفل قرمز زنجبیل ما یک میانبر انتخاب می کنیم و از هر یک از این ادویه ها به شکل آسیاب شده استفاده می کنیم، بنابراین تنها کاری که باید انجام دهید این است که آنها را با هم مخلوط کنید. پودر کاری ترکیبی بی نظیر از ادویه جات است. کمی شیرین، خوش طعم، کاملا خاکی و با کمی گرما است. نکته خوب در مورد کاری این است که می توانید تقریباً از هر چیزی که در دست دارید برای تهیه یک پودر کاری خانگی خوشمزه استفاده کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.