چای ماسالا فله ای نیمه اکسید شده است و در فصل دیرتر از چای سبز چیده می شود برگها از گیاه کاملیا سیننسیس میآیند و با پرتاب یا تکان دادن در سبدها کبود میشوند که فرآیند اکسیداسیون را تغییر میدهد.
آنها برای جلوگیری از اکسیداسیون تحت عملیات حرارتی قرار می گیرند که می تواند بر اساس منطقه متفاوت باشد و طعم های مختلفی ایجاد کند.
در حالی که چای اولانگ کافئین کمتری نسبت به چای سیاه دارد، کافئین بیشتری نسبت به چای سبز دارد.
چای ماچا از برگ های آسیاب شده چای سبز دم می شود و یک ماده پودری تشکیل می دهد سپس پودر را با آب داغ هم می زنیم تا چای درست شود.
با توجه به محتوای کلروفیل بالای پودر، چای ماچا حاوی مواد مغذی و فواید زیادی برای سلامتی از جمله کمک به پیشگیری از بیماری قلبی است با توجه به نحوه ساخت ماچا، حاوی کافئین بیشتری نسبت به چای سبز معمولی است.
چای رویبوس که به نام چای قرمز آفریقایی نیز شناخته می شود یک چای گیاهی است که از بوته سرخ آفریقای جنوبی می آید.
برگها قبل از تخمیر و خشک شدن آسیاب می شوند و کبود می شوند چای سبز رویبوس فرآیند اکسیداسیون را طی نمی کند و طعم ملایم تری دارد برخلاف سایر انواع چای، کافئین ندارد.
چای سیاه یا چای قرمز در چین یکی از محبوب ترین طعم های چای است و کاملا اکسیده می شود برگ های گیاه کاملیا سیننسیس پژمرده، نورد، اکسید شده، و خشک یا پخته می شوند تا طعمی قوی و با اندام تولید کنند.
آسام، دارجلینگ، نیلگیری و سریلانکا چند منطقه معروف تولید چای سیاه هستند و طعم آن بر اساس منطقه و نوع چای سیاه متفاوت است.
در بین انواع مختلف چای بیشترین کافئین را دارد.
انواع چای سفید که از برگ های گیاه Camellia sinensis فقط در استان فوجیان ساخته شده است، کمترین فرآوری را در بین چای ها دارند.
برگها به سادگی خشک و پژمرده می شوند که به آنها طعمی بسیار لطیف، طبیعی شیرین و کاملاً گرد می دهد همچنین کافئین بسیار کمی دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.