تخمین زده می شود که در ایتالیا به طور متوسط 9 کیلوگرم گوجه فرنگی 1401 در سال مصرف می شود. اما ارزش غذایی گوجه فرنگی چیست؟
برای بهره مندی کامل از مزایای بی شماری که این امر به ارمغان می آورد، در واقع خوب است بدانید که اجزای آن چیست. اول از همه باید تاکید کرد که گوجه فرنگی از حدود 95 درصد آب، 3 درصد کربوهیدرات، 1 درصد پروتئین و چربی تشکیل شده است. باقی مانده فیبر است. با این حال، ترکیب یک گوجه فرنگی با توجه به رسیده بودن و شرایط رشد خود گوجه فرنگی متفاوت است.
افرادی که بیشتر به اندام خود اهمیت می دهند اغلب به کالری دریافتی یک غذا علاقه مند هستند. در مورد کالری گوجه فرنگی، آنها می توانند نفس راحتی بکشند: برای 100 گرم محصول، در واقع، ما فقط 18 کالری خواهیم داشت.
این به وضوح به محتوای بالای آب بستگی دارد، که این غذا را به یک کمک عالی در طول رژیم غذایی تابستان تبدیل می کند. علاوه بر این، گوجه فرنگی سرشار از نمک های معدنی مانند پتاسیم است. همانطور که در مقاله آب گوجه فرنگی توضیح داده شد، به لطف وجود این ها، گوجه فرنگی برای مبارزه با احتباس آب عالی است.
با این حال، کالری دریافتی گوجه فرنگی به نحوه مصرف گوجه فرنگی و نوع آن نیز بستگی دارد. به عنوان مثال، کالری گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب می تواند به 257 در هر 100 گرم گوجه فرنگی برسد.
در عوض، کالری گوجه فرنگی پاچینو کمی بیشتر از گوجه فرنگی کلاسیک است و به 20 کالری در هر 100 گرم می رسد.گوجه فرنگی نه تنها یک غذای تازه، سبک و مفید برای از بین بردن تجمع آب است.
در کنار این فواید بدون شک، در واقع گوجه فرنگی می تواند مزایای دیگری را نیز تضمین کند. به عنوان مثال، غنی بودن از ویتامین C، فولات و پرو ویتامین A. جالب ترین ماده، در میان مواد موجود در گوجه فرنگی، لیکوپن است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.